Om oss

Vi  är  två systrar Patricia och Nancy som arbetar och vi båda har lång erfarenhet och gedigen utbildning som frisörer.
Efter att ha jobbat inom frisörbranschen i nästan 30 år respektive 20 år har vi stor erfarenhet inom klippning, hårvård, slingor, permanent, rakpermanent/CHI och färgning.

Vi jobbar med naturliga produkter för håret och håller oss ständigt uppdaterade för allt nytt inom frisörbranschen. Detta för att ge DIG möjligheten till friskt och modernt hår. Vi sätter stor fokus på kundens bästa. Vårt högsta mål är att alltid göra dig nöjd som kund. 

Vi har som en av få frisörer utbildat oss inom CHI (Cationic Hydration Interlink) Transformation system. Med hjälp av detta vetenskapliga angreppssätt transformerar vi frissigt, lockigt, vågigt eller till och med grovt rakt hår till vackert silkeslent hår.

Färgning och slingor med hårbehandlingen Olaplex som skyddar håret vid färgning.

 

Vi som jobbar här

Patricia, en av frisörerna

100% nöjd! Mycket stor yrkesskicklighet och ett varmt och härligt bemötande. Liten mycket ljus och fräsch salong där man känner sig lyssnad på. Bra priser/ Jenny S

Duktiga Systrar
Alltid ett trevligt och varmt bemötande från de båda systrarna, Patricia och Nancy, professionellt är de uppdaterade och kan sitt handverk. Mycket nöjd och åker gärna 5 mil för att få "stålyllet" färgat och klippt./Annete A

 

Lämna gärna ett omdöme genom att klicka på den gula rutan ovan. Tack för din tid!